Frivilligsentral

Døves Frivilligsentral

Døves Frivilligsentral er en byomfattende sentral som eies av Oslo Døveforening. Målgruppen for sentralen er døve og hørselshemmede i Oslo. Målsettingen for sentralen er å bygge og vedlikeholde relasjoner mellom døve, og mellom døve og hørende. Sentralen har en livssynsnøytral profil.

Frivilligsentralen etablerer kontakt mellom personer som ønsker hjelp og andre som vil gjøre en frivillig innsats. Sentralen formidler besøkstjeneste og hjelp med en rekke små og store problemer, for eksempel følge til lege eller tannlege, hjelp med innkjøp av matvarer, sette opp og montere ting i hjemmet, problemer med data, nettbrett (iPad) eller mobiltelefon, og så videre.

Døve og hørselshemmede fra hele byen kan ta kontakt med sentralen, enten man ønsker hjelp og støtte, eller ønsker å være frivillig. Hørende som kan tegnspråk er også velkommen som frivillige.

Vi gir også hjelp med å arrangere aktiviteter og kurs. Grupper kan få låne lokaler til møter og sosialt samvær gjennom oss. På denne måten legges det til rette for at døve kan bli kjent med hverandre.

Frivilligsentralen kan være ditt redskap for å få til det du ønsker.

Hvis du ønsker å stille opp som frivillig eller trenger hjelp, fyll gjerne ut dette skjemaet.

Kontakt / Besøksadresse
Fagerborggate 12,
0360 Oslo

E-post:  frivillig(a)odf.no

Daglig leder Niels Kristensen 
SMS: 402 30 505

STENGT INNTIL VIDERE
Døves Frivilligsentral har ikke mye aktiviteter som strikkekafe og håndverk-treff under koronatiden. Døves Frivilligsentral og Døves Menighet holder stengt for torsdagskafeen inntil videre. Vi håper at alle blir åpnet igjen snart. Vi holder dere oppdatert på her på siden.

VIL DU VÆRE FRIVILLIG?
Det er fortsatt mulig å stille opp som frivillig for eksempel å være besøksvenn (for eksempel utendørs eller gåtur), handle mat eller lignende og å være ringevenn (prate med noen på facetime, messenger, etc.).

TRENGER DU STØTTE, HJELP ELLER NOEN Å PRATE MED?
Hvis du kjeder deg hjemme og har behov for å prate eller å gå en tur sammen eller andre ting. Ta kontakt med oss.

KONTAKT OSS
Du kan gjerne ta kontakt med daglig leder Niels Kristensen på sms 4023 0515 eller bildetelefon SIP: 0406748877@t-meeting.se eller e-post frivillig(@)odf.no.

 

ÅRSMØTE
Døves frivilligsentral skal ha digitalt årsmøte onsdag 13. mai kl. 18.00. Alle er velkomne.

Link på Zoom: https://zoom.us/j/96340087945?pwd=VGI2N3JNRVhDL2xsSlNhYnBkbjRRUT09

Trykk på Innkalling til Døves frivilligsentral’s årsmøte 2020

Trykk på Døves frivilligsentral’s årsrapport 2019

Trykk på Døves frivilligsentral’s regnskap 2019