Oslo Døve 60pluss arrangerer en ekstra aktivitet torsdag 15. desember.

Vi møtes ved inngangen til Folkemuseet på Bygdøy kl. 11.30.

Vi får omvisning om “Fest og festivitas i tidsrom” med en tegnspråk omviser.

Maks 20 personer i en gruppe. Førstemann til mølla! Påmelding til Vidar sms 93032049. Oppgi om du er OBOS-medlem og ta med medlemskortet for å vise fram. 60pluss spanderer inngangsbillett og omvisningen. Lunsj betaler du selv.

Omvisningen handler om:

“Bli med tilbake til en tid da risgrøt med sukker og kanel ikke var for alle,da kjærestegaver forhindret at ungpikene segnet om og besvimte,og uskyldige julerampetreker kunne ende med pistolduell! ​Denne omvisningen i utstillingen “Tidsrom 1600-1914” fortellerom julens festkultur hos datidens sosiale elite.Norges rikeste og mest fornemme familier påvirket juletradisjonerslik vi kjenner dem i dag.”

Velkommen!

Hopp rett ned til innholdet