Oslo Døveforening tilbyr online trening for tegnspråklige kvinner. Den viktigste tilbakemeldingen som er gitt er direkte kommunikasjon på tegnspråk av erfarende instruktøren Siv Fosshaug. Man sparer også tid på å trene hjemme. Siv viser, forklarer og gir tips om hvordan man kan trene riktig og samtidig ha det gøy. Det vil bli gitt 1-2 alternativer for noen av øvelsene, slik at man får trening på sitt nivå. Det viktigste er å bevege seg, holde seg i form og ha det gøy. Siv en lang og allsidig idrettsbakgrunn og blant annet 6-årig idrettsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har også bred erfaring fra ulike typer gruppetrening. Et liv uten trening er ukjent for Siv.

Sirkeltrening
Tirsdag kl.19-20. Oppstart 11. januar. Sirkeltrening er tøff og høyintensiv treningsøkt med styrke og kondisjonsintervaller på ulike stasjoner, hvor man blir sterkere og mer utholdende. Utstyr: Matte og hantler (små og store vannflasker kan også brukes istedenfor)

Pilates
Torsdag kl.19-20. Oppstart 13. januar. I Pilates trener man opp kjernemuskulatur, styrke og smidighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning. Utstyr: Matte, lange og korte strikk og soft pilates ball.

Yoga
Søndag kl. 20-21. Oppstart 16.januar. Klassisk yoga med inspirasjon fra Hatha, hvor man gjennomfører ulike stillinger sammen med pusteteknikker. Timen avsluttes med liggende avspenning. Utrolig deilig å avslutte helga med yoga før man tar fatt på en ny uke. Utstyr: Matte, yoga bands (tau eller skjerf kan brukes istedenfor) og evt. Yoga blokker (frivillig)

Påmelding Det er mulig å melde på 1, 2 eller 3 av gruppetimene.

12 ukers trening fra uke 2 – 14, bortsett fra vinterferie i uke 8. 15 deltaker per gruppe.

Påmelding er bindende. Dere får tilgang til en lukket gruppe på Facebook med lenke til Zoom. Mulig å logge på 10 minutter før start. Online trening ble fullbooket på kort tid. Lurt å være raskt ute.

Kursavgift:
For medlem av ODF: Kr. 300 for hver treningsperiode (sirkeltrening, pilates eller yoga)
For medlem av NDF: Kr. 350 for hver treningsperiode (sirkeltrening, pilates eller yoga)
For ikke medlem av ODF/NDF: Kr. 650 for hver treningsperiode (crosstraining, pilates eller yoga)

Påmelding innen onsdag 5. januar på https://no.surveymonkey.com/r/onlinetrening2022

Hvis du har annet spørsmål, ta kontakt med Niels Kristensen på frivillig@odf.no.

Man betaler kursavgiften etter at man har fått bekreftelse om plass.

Utstyr finner man i de fleste sportsbutikker. Ellers kan man kjøpe på tights.no. Følgende utsyr trenger man til følgende treningsgruppe:

§ Alle treningsgruppene: Yoga matte (4-6 mm tykk)
§ Stasjonstrening: Hantler (best i sports butikk) – kan bruke vannflasker
§ Pilates: Kort strikk – Booty Builder Minibands, 4-Pack
§ Pilates: Lang strikk – Power band (finnes forskjellige styrke)
§ Pilates: LEVITY Premium Fitness – Pilates Rolling Ball 25cm
§ 2 Yoga block
§ Yoga band – kan bruke tau, hundebånd, skjerf

Hopp rett ned til innholdet