Kino Saga viser en amerikansk film som heter CODA nå på fredag 19. november kl. 17.45.

Sytten år gamle Ruby (Emilia Jones) er den eneste hørende i en ellers døv familie. Hun er det som kalles en CODA – Child Of Deaf Adults. En stor del av Rubys liv dreier seg rundt å være oversetter for sine foreldre (Marlee Matlin, Troy Kotsur), og å jobbe på familiens fiskebåt hver dag før skoletid sammen med sin far og bror (Daniel Durant). Men da Ruby blir med i skolekoret, oppdager hun et musikk- og sangtalent utenom det vanlige, samtidig som hun begynner å falle for sin sangpartner Miles (Ferdia Walsh-Peelo). Da hun så blir oppmuntret av sin musikklærer til å søke om studieplass på en prestisjefylt musikkskole, blir Ruby satt i en vanskelig og emosjonell skvis mellom pliktfølelse overfor sin døve familie, og en brennende lyst til å følge sine egne drømmer.

Oslo Døveforening gir halvpris for medlemmer på kr. 70.
Vi har 20 billetter til på fredag.

Man kan bestille billetter hos Niels på frivillig@odf.no innen 18. november kl. 12.00.
Det gjelder KUN for medlemmer av ODF.

 

Hopp rett ned til innholdet