Oslo Døveforening fortsetter med å tilby onlinetrening for tegnspråklige kvinner etter å ha fått mange positive tilbakemeldinger. Den viktigste tilbakemeldingen var direkte kommunikasjon på tegnspråk av dyktige instruktøren Siv Fosshaug. Man sparer også tid på å trene hjemme. Siv viser og forklarer hvordan man kan trene riktig og samtidig ha det gøy. Siv deler tips og originale vrier med gjenstander som vekt, sirkeltrening, intervalltrening og mye annet. Det vil bli gitt 1-3 alternativer for noen av øvelsene, slik at man får trening på sitt nivå. Det viktigste er å bevege seg, holde seg i form og ha det gøy. Som instruktør har Siv en lang idrettsbakgrunn og blant annet 6-årig idrettsutdannelse fra Norges Idrettshøgskole (NIH). Hun har bred erfaring fra ulike typer gruppetrening.

Crosstraining på tirsdag kl.17.30-18.30. Oppstart 31. august.
Crosstraining er tøff og høyintensiv sirkeltrening med styrke og kondisjonsintervaller på ulike stasjoner. Crosstraining gjør deg sterkere og mer utholdende.
Utstyr: Matte og minibands

Pilates på torsdager kl.17.30-18.30. Oppstart 2. september.
I Pilates trener man opp kjernemuskulatur, styrke og smidighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning.
Utstyr: Matte og minibands

Rolig yoga på søndager kl. 20-21. Oppstart 5. september.
Klassisk yoga med inspirasjon fra Hatha og Yin yoga, hvor man gjennomfører ulike stillinger sammen med pusteteknikker i rolig tempo. Timen avsluttes med liggende avspenning. Utrolig deilig å avslutte helga med yoga før man tar fatt på en ny uke.
Utstyr: Matte

Påmelding
Det er mulig å melde på 1, 2 eller 3 av gruppetimene.
13 ukers trening fra uke 35 – 48, bortsett fra høstferie i uke 40. Ca. 15 deltaker per gruppe. Påmelding er bindende. Dere får tilgang til en lukket gruppe på Facebook med lenke til Zoom. Mulig å logge på 15 minutter før start. Onlinetrening ble fullbooket på kort tid. Lurt å være raskt ute.

Kursavgift:
For medlem av ODF: Kr. 300 for hver treningsperiode (crosstraining, pilates eller yoga)
For medlem av NDF: Kr. 350 for hver treningsperiode (crosstraining, pilates eller yoga)
For ikke medlem av ODF/NDF: Kr. 650 for hver treningsperiode (crosstraining, pilates eller yoga)

Påmelding innen søndag 15. august på https://no.surveymonkey.com/r/onlinetrening

Hvis du har annet spørsmål, ta kontakt med Niels Kristensen på frivillig@odf.no. Niels er på ferien til og med 15. august.
Man betaler kursavgiften etter at man har fått bekreftelse om plass.

Tips hvor man kan kjøpe minibands (strikk): Det finnes minibands i ulike styrker: lett, medium og hard. Lurt å kjøpe forskjellige styrke.
http://www.tights.no (f.eks Booty Builder Minibands, 4-Pack)
http://www.xxl.no (f.eks Body Shaper Bands Set of 3

Hopp rett ned til innholdet