Oslo Døveforening har booket en privat omvisning med tegnspråktolk for medlemmer.
Lørdag 5. desember 2020 kl. 13.00

Josh Kline – Antibodies

Utstillingen Antibodies tematiserer de prekære forholdene som preger både liv og arbeid i et aggressivt nyliberalistisk samfunn hvor kriser og usikkerhet ikke bare definerer vårt arbeid, men også våre kropper og hele den menneskelige eksistens. Klines installasjoner, skulpturer og videoer er arbeider av kritisk spekulativ fiksjon som tar for seg det radikale potensialet for samfunnsutviklingen i vår nære fremtid – de potensielle utopiske og dystopiske mulighetene for endringer i politikk, økonomi, teknologi og biologi. Klines fiksjonelle fremtidsvisjoner tar utgangspunkt i fenomener som allerede former dagens virkelighet, som økende sosial og økonomisk ulikhet, brutalitet og overvåking, og verdien og fremtiden for menneskelig arbeid i en tid med eskalerende automatisering.

Les mer: https://www.afmuseet.no/utstilling/josh-kline-antibodies

Billettinngang:
Gratis for medlem av ODF.

NB: Maks 20 personer på gruppen. Skynd seg å melde på.

Påmelding innen torsdag 26. november 2020 på frivillig@odf.no

Hopp rett ned til innholdet